torsdag 12 september 2013

Akvarellblogg och ny inrikting

Oj vad det har stått stilla här på bloggen i sommar, men det har varit desto aktivare inom andra områden i mitt liv och som helt har tagit över de senaste månaderna. Förutom att arbeta som trädgårdsdesigner målar jag också akvareller och har bestämt mig för att satsa mer på det området. 
Jag har målat akvareller i 15 år och jobbat som "deltidskonstnär" utan att för den skull gå in helhjärtat för det, trädgårdsdesignutbildning och start och uppbyggande av eget företag har tagit sin tid. Men nu är det dags för akvarellen att få ta plats ordentligt! Det ska bli så roligt men samtidigt är det ett stort steg och framtiden får visa vad som händer.

Pelargoner
I sommar har jag haft en utställning på Galleri Westerlind i Nyköping, fått många beställningar på nya målningar och också startat en ny blogg: Akvareller av Cecilia Widenflycht. Där kan du följa vad som händer i min ateljé, ta en titt i webgalleriet och läsa mer om mig och hur jag jobbar. Varmt välkommen!

Höstrosor
Vad gäller bloggen Fägring och mylla kommer jag att fortsätta göra inlägg då och då för i trädgården står det heller inte still men i sommar har det varit min sköna oas där jag kunnat koppla av till 100% och verkligen njuta av den fantastisk sköna sommar vi haft. Jag har planterat, pysslat, skördat och ätit gott och örtagården frodas. Men håll utkik! Jag planerar för nya förändringar i trädgårdsblogglivet också under hösten!

Showing off

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar